MEB YLSY

MEB YLSY BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DUYURUSU

1416 Sayılı Kanun Kapsamında Yurt Dışında Lisansüstü Öğrenim Görecek Öğrencilere Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Hakkında Duyuruyu görmek için tıklayınız.

_______________________________________________________________________________________

SEVİYE TESPİT SINAVI SONUÇLARI

8 Kasım 2012 tarihinde yapılan seviye tespit sınavı sonuçlarına göre İngilizce Öğretim Programına İÜ Yabancı Diller Bölümünde devam edecek MEB bursiyerlerinin sınıf listelerini görmek için tıklayınız.

Programın içeriği ve uygulanması hakkındaki bilgilendirme toplantısı 9 Kasım 2012 Cuma günü saat 14:00’da Yabancı Diller Bölümü Seminer Dersliğinde yapılacaktır.

Tüm bursiyerlerimizin bu toplantıya katılımı önemle rica olunur.

12 KASIM 2012 TARİHİNDE BAŞLAYACAK YLSY İNGİLİZCE DİL KURSLARINA KATILACAK MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BURSİYERLERİYLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

1416 sayılı Kanun kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı bursu ile yurt dışında lisansüstü eğitim görecek öğrencilerden dil kursunu tercihini İstanbul-Avrupa yakası olarak yapanların SEVİYE TESPİT SINAVI 8 Kasım 2012 Perşembe günü saat 10:00 da YTÜ Davutpaşa Kampüsü Yabancı Diller Yüksekokulu binasında yapılacaktır.

Sınav iki aşamalı olup öğleden sonra da devam edecektir. Öğrenciler sınav sonuçlarına göre Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi sınıflarına yerleştirileceklerdir.  Program ve sınıflar hakkında bilgilendirme toplantıları 9 Kasım 2012 Cuma günü ilgili üniversiteler tarafından yapılacaktır. Toplantı yeri, saati ve bu süreçle ilgili diğer duyuruların Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi web sayfalarından takip edilmesi gerekmektedir.

Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı

02/11/2012