2020-2021 ZORUNLU/KREDİLİ YABANCI DİL I-II MUAFİYET SINAVI SONUÇLARI

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında üniversitemizin zorunlu hazırlık sınıfı öngörülmeyen programlarına ilk defa kayıt yaptıran öğrencilerimiz için online olarak 12-14 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilmiş olan Zorunlu/Kredili Yabancı Dil I-II Muafiyet Sınavı sonuç listelerine ulaşmak için tıklayınız.

Sınavdan 50 veya daha yüksek not almış öğrenciler ilgili derslerden muaf tutulur. Bu derslerden sınav sonuçlarına göre muaf olmuş fakat sistemden (AKSİS) muafiyetini göremeyen öğrencilerimizin, isim-soyisim, öğrenci numarası ve fakülte bilgilerini de içeren maili lang@istanbul.edu.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.

NOT : Yabancı Dil I-II derslerinden belgesiyle muafiyet talebinde bulunmuş ve muafiyeti Yüksekokulumuzca uygun görülmüş adayların sonuçları listelerde girmedi olarak görünmektedir. Bu öğrencilerimiz sistem üzerinden sonuçlarını (AKSİS) kontrol edebilirler.