GÜZ YARIYILI DEVAMSIZ ÖĞRENCİ LİSTESİ

Bilindiği üzere salgın nedeniyle, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı'nda, Yüksekokulumuzda Yabancı Dil (İngilizce,Fransızca ve Almanca) veya Türkçe Hazırlık Sınıfları'nda kayıtlı bulunan öğrencilerin  bahar yarıyılı başlangıcından itibaren devam zorunluluğunun kaldırılmasına karar verilmiş ve bu karar daha önce web sayfamızda öğrencilerimize duyurulmuştur. Bu karara istinaden 10.02.2020 - 13.03.2020 tarihleri arasında derslere katılmadığınız günler toplam devamsızlık saatinizden düşülmüştür.

1. dönem sonu itibariyle toplam devamsızlık saatini doldurmuş olup final ve bütünleme sınavlarına katılma hakkı olmayan öğrencilerin listesini aşağıdaki bağlantılardan kontrol edebilirsiniz.

Almanca ve Fransızca

İlan edilen listelerle ilgili itirazlarınızı 30.06.2020 tarihine kadar lang@istanbul.edu.tr adresine gönderebilirsiniz.