İNGİLİZCE HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİ ÖDEV TESLİMLERİ

Bahar yarı yılına ait Speaking ve Writing portfolyo çalışmalarını teslim edememiş ya da geç teslim sebebiyle kabul olmamış öğrencilerimiz için telafi ödev sistemi belirlenmiştir. Bu yılın öğrencileri için writing portfolio 1.taslağı 6 Nisan -22 Mayıs tarihleri arasında normal sırasıyla ilgili öğretim görevlisinin belirleyeceği iletişim yöntemleriyle (e-posta, telefon mesajı, email vb.) teslim edilecektir. Aynı ödevin 2.taslağı da takvimi daha sonra belirlenecek olan yaz okulunun ilk haftası bitmeden teslim edilmek koşuluyla değerlendirilecektir. Tekrar durumunda olan öğrenciler ise ödevlerini yaz okulunun ilk haftası bitmeden tek taslak halinde uygun yöntemlerle teslim edeceklerdir. 3. Speaking portfolyo içeriğine ve teslimine ait detaylar için tıklayınız.