PEARSON DİJİTAL DERS MATERYALİ HESABINA ERİŞİM HAKKINDA

Kullanılan ders kitaplarına ait dijital ders materyaline (MYENGLISHLAB) erişim için onay yazısı göndermiş olan öğrencilerimizin hesapları, Pearson yayınevi tarafından açılmaya başlanmıştır.

Hazırlık öğrencileri için online erişime açık ders materyali:

- Cutting Edge (Intermediate)

- Longman Academic Reading Series 1,2,3

YÖK-TEBİP öğrencileri için online erişime açık ders materyali, her bir sınıfın düzeyine uygun olan Cutting Edge (Elementary/Preintermediate/Intermediate) kitabıdır.

Erişim için yapılması gerekenler:

• Öğretim görevlisi ile iletişime geçerek bireysel hesap bilgilerinizi edininiz.
  • www.myenglishlab.com adresine gidiniz.
  • RETURNING USERS başlığı altında SIGN IN e tıklayınız.
  • Karşınıza çıkan sayfada USERNAME ve PASSWORD alanlarını edindiğiniz hesap bilgilerinizle doldurup SIGN IN butonunu tıklayınız.

Henüz onay yazısını göndermemiş öğrencilerimiz, ilgili metni lang@istanbul.edu.tr adresine gönderdikten sonra hesaplarının açılma işlemi kısa bir süre içerisinde tamamlanacaktır.

Onay yazısı için tıklayınız.