TÜM HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !

23 Mart 2020 tarihinden beri uzaktan eğitim şeklinde yürütülmekte olan eğitimimizin ilk kısmı 22 Mayıs 2020 tarihi itibariyle sona erecektir. Eğitimimizin ikinci bölümü 1-26 Haziran 2020 tarihleri arasında Yaz Okulu programımız ile uzaktan eğitim şeklinde gerçekleştirilecektir. Mevcut ders gün ve saatleri aynı şekilde devam ettirilecektir. Sadece Kısa Sınav 3+4, Ara Sınav 4 ve Ara Sınav 4 Telafi günlerinde dersler yapılmayacaktır. Yaz Okulu programı ve sınavlara ait tüm bilgiler aşağıdadır.

İNGİLİZCE BİRİMİ
Writing Portfolyo ödevlerinin teslim tarihi yeni ve tekrar öğrencilerimizin hepsi için 5 Haziran 2020 şeklindedir. Yeni öğrenciler ödevlerini 2 taslak şeklinde, tekrar durumunda olan öğrenciler ise ödevlerini tek taslak halinde ilgili öğretim görevlisinin belirlemiş olduğu iletişim yöntemleriyle (e-posta, telefon mesajı, email vb.) teslim edeceklerdir.Tekrar öğrencilere ait writing portfolyo konuları için tıklayınız.
Tüm öğrencilere ait speaking portfolyo 4 için tıklayınız.
Yaz Okulu İzlencesi için tıklayınız.
Sınavların uygulanmasına dair detaylı bilgilendirme ilerleyen tarihlerde yapılacaktır.
Sınav İçerikleri ve Puanlama için tıklayınız.
3. Ara Sınavın yazılı ya da sözlü kısımlarından birine ya da her ikisine girememiş öğrencilerden raporu olup yönetim kurulu tarafından uygun görülenler yeni düzenlenmiş içerikteki mazeret sınavına katılabileceklerdir.
3. Ara Sınav Mazeret sınavına katılacak öğrenci listesi için tıklayınız.
2019-2020 Akademik Yılı 1. Dönem sonu itibariyle devamsızlık sınırını aşmış olan öğrencilerin Yarı Yıl Sonu (Final), Yarı Yıl Sonu Telafi ve Bütünleme sınavlarına katılma hakkı yoktur. Bu durumdaki öğrenciler 2020-
2021 Akademik Yılı başındaki Yeterlilik Sınavına katılabilirler.

TÜRKÇE BİRİMİ
Sadece kısa sınavlar, ara sınavlar ve ara sınav telafi günlerinde dersler yapılmayacaktır.

ALMANCA BİRİMİ

FRANSIZCA BİRİMİ
Yaz Okulu İzlencesi için tıklayınız.

Almanca ve Fransızca Birimleri 3. Ara Sınav Mazereti Öğrenci Listeleri daha sonra ilan edilecektir.